Bloomea

BLOOMEA: Totaalverzorging voor het gelaat & lichaam

BLOOMEA innoveert

10 jaar expertise doorgegeven aan schoonheidsspecialisten.

Le Modeling Bloomea is een totaalverzorging in 3 acties, speciaal ontwikkeld door Franse esthetische chirurgen voor schoonheidsinstituten. Deze chirurgen hebben het concept 10 jaar lang in hun eigen praktijk toegepast. Het bijzonder gebruiksvriendelijke en pijnloze procedé is van toepassing voor talrijke huidimperfecties zoals:

Rimpels, huidverslapping, striae (striemen), sporen van acne, littekens, zwangerschapsmaskers, pigmentvlekken, gladde egale huid.

Toepasbaar voor gelaat+hals, decolleté, handen, lichaam

Prijs: Per sessie van 45min: 75€
Abonnement van 10 beurten aan 600€ ipv 750€ DUS 2 GRATIS
De eerste 10 sessies mogen elke week of om de 2 weken plaatsvinden.
Nadien om de 6 weken een onderhoudssessie.

Ook mogelijk in combinatie met onze anti-aging gelaatsverzorging voor een meerprijs van 35€ (totaal 95€)

Wil je graag gelaat + decolleté samen behandelen, dan doen we 2 sessie na elkaar en betaal je voor de 2e slechts 50€ (dus samen 125€ ipv 150€)

Hoe werkt het:

1. MACROSCRUB
Het korrelige oppervlak van het toestel verwijdert de imperfecties laag na laag en maakt de huid glad en effen. Dit noemen we de Macroscrub. Men voelt wat wrijving en trillingen, maar dit is volledig pijnloos.
De dieptewerking word (afhankelijk van uw huid) sessie na sessie verhoogd tot de optimale doeltreffendheid wordt bereikt. De eerste sessies bereiden de huid dus voor op de exponentiële doeltreffendheid van de volgende sessies.

2. MASSAGE MET MICROVIBRATIES
Met een silicone rolletje wordt de Bloomea crème, verrijkt met elastine, collageen en hyaluronzuur, op de huid aangebracht.
Door deze Bloomea massage met microvibraties met hoge frequentie wordt de huid intens gestimuleerd en verhoogt de productie van elastine en collageen voor een strak en stralend resultaat. De vibraties met hoge frequentie veroorzaken minuscule wondjes, wat zorgt voor een diepgaande versteviging van de huid.

3. LICHTTHERAPIE
Tijdens de hele behandeling wordt er via het handstuk ook lichttherapie toegepast. De actieve golflengtes op de huid, bijna rood (633 nm), versterken het herstellende effect van de Macroscrub en Massage met Microvibraties op de huid.

4. MASKER
Aanbrengen van een hydraterend bio-cellulose vliesmasker, welke we +/- 10min laten inwerken.