Gelaatsverzorging

Voor de gelaatsverzorging heb je keuze uit onderstaande mogelijkheden:

Gelaatsverzorging jeugd € 35
Omvat: Reiniging – peeling – verwijderen onzuiverheden – ontharen wenkbrauwen/bovenlip – masker – dag of nachtcrème
Voor ieder huidtype worden er aangepaste producten gebruikt van het merk Body&Bess.

Basis gelaatsverzorging voor € 45
Omvat: Reiniging – peeling – ontharen wenkbrauwen, bovenlip – gelaatsmassage – masker – oogcrème – dag of nachtcrème
We hebben voor elk huidtype een aangepaste verzorging: samen kiezen we de beste voor je uit. Met Body & Bess of Absolution producten.

1) B&B Basic skin Treatment: voor de normale tot droge huid. De extra verzorging bovenop je dagelijkse routine.

2) B&B Hydro Lift Treatment: Voor de futloze, herstellende huid. Hierbij maken we gebruik van het Hydro Lift Masker.

3) B&B Comfort Skin Care: Ideale behandeling voor de heropbouw van uw huid. aangewezen bij uiterst gevoelige huidjes bij kanker, chronische ziekten, het nemen van langdurige medicatie of herstel na narcose.

4) Absolution skin care: 100% natuurlijke producten die volledig door de huid opgenomen worden. Zowel huidverbetering als onderhoud van de normale huid. Geniet ook van een ontspannende geurbeleving.

Anti-aging gelaatsverzorging voor € 60
Geeft extra aandacht aan rimpels en fijne lijntjes en laat de huid er opmerkelijk jonger uitzien.
Omvat: idem gelaatsverzorging + 2 extra serums + extra masker

B&B: door het gebruik van de 2 serums : Ultimate repair en power lift laten we de huid herstellen en gaan we inwerken op de verbetering van de elasticiteit en vermindering van rimpels en fijne lijntjes. Naast het standaard cream masker voorzien we een extra masker aangepast aan de noden van de huid, vooral gericht op vermindering rimpels en versteviging van de huid.

Absolution: Hierbij hebben we de keuze uit 5 booster serums welke we aanpassen naar de nood van uw huid. We kunnen werken zowel naar lifting, anti-wrinkel, reinigen, voeden alsook bescherming of een combinatie van deze. Het eerste masker is reinigend of voedend, het 2e richt zich vooral op huidverbetering zoals versteviging, vermindering rimpels, gezondere gloed. 

Anti-aging gelaatsverzorging met koude booster voor € 95 
Hierbij vullen we de anti-aging gelaatsverzorging aan met een koude behandeling cryo 21. Dit vooral voor het extra liften van de huid, vermindering van de rimpels en versteviging van de spieren.

Voor een nog beter en langer blijvend resultaat raden we een kuur van 6 sessies aan met de cryo 21, meer info op onze pagina Cryo 21 

Anti-aging gelaatsverzorging met bloomea € 95 
De Ultieme gelaatsverzorging. Doormiddel van het Bloomea toestel kunnen we een diepere peeling uitvoeren waardoor we huidinperfecties van binnenuit kunnen herstellen. Serums worden dieper ingesluisd waardoor ze beter kunnen inwerken. Ideaal voor het verminderen van littekens, alsook door acné. Rimpels en fijne lijntjes worden verminderd, alsook de huidverslapping verminderd.

Voor een nog beter en langer blijvend resultaat raden we een kuur van 10 sessies aan met de Bloomea, meer info op onze pagina Bloomea huidverbetering

Extra oogverzorging € 10 enkel mogelijk in combinatie met een gelaatsverzorging

Voor een vlottere bloedcirculatie rond de ogen, vervagen van rimpels en kraaienpootjes, verstevigen van de huid en extra bescherming.
Omvat: aanbrengen ampule opti-Eclat + oogcontourmasker (10min inwerktijd) + aanbrengen rijke, vochtregulerende oogcrème welke fijne lijntjes en rimpels in de tere huid rond de ogen vervaagt voor een stralende, jonge uitstraling

Verven wimpers en/of wenkbrauwen

Verven wimpers in een kleur naar keuze: € 10

Verven wenkbrauwen in een kleur naar keuze: € 10 
Bijwerken niet inbegrepen, hiervoor waxen wenkbrauwen kiezen bij het inboeken.

Verven wimpers en wenkbrauwen in een kleur naar keuze: € 18